Éxit en la nit del Prior fà de les seves

08/05/2012   //   by Nina Soler   //   Enoturisme  //  No hi ha comentaris

El Prior fa de les seves va convocar unes 100 persones i els millors cellers de la Comarca. Vam comptar amb la inestimable presència d´Andrés Proensa, amic personal de´n Sisco Perelló, de La Cova dels Vins,  des de fa molts anys.

El més important de la vetllada però, va ser el fet que cellerers i amants del vi van poder compartir no només el tast convencional, sino xerrada, sopar i gin tonic final. Vaja, la idea era que els “de a peu” es poguéssin barrejar entre els qui fan que dia a dia gaudeixin dels àpats, de les converses, de les estones….amb els seus vins. Un sopar selectiu per a un centenar de persones en el que es va fugir de tapes i foies i tothom es va enamorar del gigot al forn i del pastís de pastanaga i nous… i van poder combatre el fred de la nit amb una sopa de brossa, un altre encert del xef, en Roger Felip, de´n Mas Trucafort.

Estava previst acabar la festa a les 11pm, hora en la que comença la Nit de les Garnatxes, però el Prior va haver de posar ordre vora la una de la matinada…

Els comentaris estan tancats.

Slideshow