Éxit en la nit del Prior fà de les seves

08/05/2012   //   by Nina Soler   //   Enoturisme  //  No hi ha comentaris

El Prior fa de les seves va convocar unes 100 persones i els millors cellers de la Comarca. Vam comptar amb la inestimable presència d´Andrés Proensa, amic personal de´n Sisco Perelló, de La Cova dels Vins,  des de fa molts anys.

El més important de la vetllada però, va ser el fet que cellerers i amants del vi van poder compartir no només el tast convencional, sino xerrada, sopar i gin tonic final. Vaja, la idea era que els “de a peu” es poguéssin barrejar entre els qui fan que dia a dia gaudeixin dels àpats, de les converses, de les estones….amb els seus vins. Un sopar selectiu per a un centenar de persones en el que es va fugir de tapes i foies i tothom es va enamorar del gigot al forn i del pastís de pastanaga i nous… i van poder combatre el fred de la nit amb una sopa de brossa, un altre encert del xef, en Roger Felip, de´n Mas Trucafort.

Estava previst acabar la festa a les 11pm, hora en la que comença la Nit de les Garnatxes, però el Prior va haver de posar ordre vora la una de la matinada…

Deixa un comentari

Slideshow