Corder de pastura

Corder de proximitat i confiança

Et presentem el ramat de corders que pastura juntament amb cabres per l’entorn del Mas Trucafort . És un ramat que pastura en Josep Puig i que cada dia surt a pasturar. Menja herbes dels nostres prats, com trèvol, mostassa i blat bord en un entorn de noguers, olivers, cirerers i vinya.

És un ramat que viu feliç i ben cuidat, que passa tots el controls sanitaris i que es cuida amb molta cura. Al matí, surt de l’estable per estar en un espai obert on pot menjar i veure el que en Josep creu que els convé. A la tarda, surten a pasturar pels prats del Mas d’en Josep i pel Mas Trucafort.

Jo, en Roger Felip, cuiner del Mas Trucafort, el preparo per a tu. Te’l presento en diferents parts cuinades o en cru per a que el puguis gaudir tant a l’allotjament turístic així com que et puguis endur el corder ja preparat i envasat a casa per a gaudir en família o amb els amics. A més, si el vols consumir a Mas Trucafort,  si ho prefereixes jo mateix t’ajudaré a preparar-lo.

Parts i formats del corder:

  • Espatlla de Corder Guisada al forn: cada espatlla en parteix en dues parts. Es presenta en lots de 4 unitats.
  • Costelles i mitjanes tallades a mà per a fer a la brasa o a la planxa. Es presenta envasat al buit en bosses de 20-24 talls.
  • Gigot. Cuixa de corder farcida i guisada al forn: farcit amb paté de corder i nous de collita pròpia. Es presenta per unitats de 750gr-900gr (en surten uns 25 talls que equivalen a unes 7 racions aproximadament)
  • Costella de corder guisada per a preparar calderetes, rostits o arrossos. Es presenta en formats d’1 kg aproximadament.

Tots els productes han estat elaborats a mà i de manera artesanal seguint la tècnica de cocció al buit i amb coccions llargues (de 14h a 24h) a baixa temperatura. Els productes es cuinen amb el seu propi suc i es presenten envasats al buit i ultracongelats per a garantir la seva textura original.

Descarregar fitxa Gigot

Descarregar fitxa Gigot

 

Slideshow